1619675372200_Untitled_Artwork%208-me.jpg

Toi­vo­tam­me sinut ter­ve­tul­leek­si ympäri Suomen liik­ku­vaan telt­ta­ky­lääm­me kesällä 2022 

Olisiko sinulla hetki aikaa jutella mah­dol­li­suu­des­ta tarjota ta­pah­tu­ma­vie­rail­le­si jotain uutta ja ih­meel­lis­tä? Jotain sellaista, joka saa palaamaan juuri Sinun ta­pah­tu­maa­si yhä uudelleen, vuosi toisensa jälkeen. Tässä sitä nyt olisi!

Me vuokraamme telttoja majoituskäyttöön, mutta me emme vuokraa vain telttoja. Me tarjoamme elämyksiä, kokemuksia ja ihmisiän kantavia muistoja. Niitä hetkiä, joita jää kaipaamaan ja joiden äärelle haluaa palata yhä uudelleen. Elämys tarvitsee toteutuakseen ympärilleen jotain. Yhteisöllisyyttä, yhteisiä kokemuksia, uusia tuttavuuksia, kylän! Pienen kuplan, jonka sisällä on ihana viettää kesän parhaimmat hetket, vanhojen ja uusien ystävien kesken. Sen me voimme tarjota!


Kesä on Suomessa lyhyt, mutta tapahtumia täynnä. Oli sitten kyseessä pieni tai suuri tapahtuma, me tuomme sinne sen erikoisen lisän, jolla on mahdollisuus erottua massasta. Teltoissamme voi yöpyä, viettää aikaa ystävien kanssa tai järjestää juhlat. Et tarvitse muuta, kuin tasaisen maan ja iloisen mielen. Me hoidamme loput!


Ja kyllä, me todella tuomme kokonaisen kylän mukanamme. On vastaanottoa, kahvilaa, elokuvateatt...telttaa. On lataustelttaa niin laitteille, kuin ihmisillekin, riippukeinuja, nuotiopaikkaa...mitä nyt ihminen voisi telt­tai­lue­lä­myk­sel­tä odottaa. Jos koska olemme Suomessa, emme luonnollisesti liikahda ilman saunoja mihinkään, pe­rus­fa­si­li­tee­teis­ta nyt sitten puhumattakaan. Vain taivas ja maa-ala on rajana. Sen puitteissa voimme suunnitella yhdessä sopivan kokonaisuuden juuri Sinun tapahtumaasi silmällä pitäen. 

1619676536264_festarityt%C3%B6t-m8q0s9-me.png

Miten Sinä ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jä­nä hyödyt?

Me annamme Sinulle mahdollisuuden tarjota omille vieraillesi ennen kaikkea elämys, mutta vähimmiläänkin hauskan tavan yöpyä tapahtuman aikana. Me emme toimi majoittajana, vaan vuokraamme ma­joi­tus­koko­nai­suu­den tapahtuman käyttöön. Majoitustuotot ovat siis Sinun, ei meidän. No miten koko paletti sitten toimii? 


Klikkaa alta esimerkkilaskelma, miten mahtavana palvelun lisäksi sinun on myös mahdollisuus tehdä voittoa. Lataa myös yleisesite telttakylän sisällöstä ja mahdollisuuksista.

ROI

Tule mukaan ra­ken­ta­maan elä­myk­sel­lis­tä kesää 2022

Yh­teys­tie­dot

+358 505 055 477

info@telttaillen.fi

© Telttaillen. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste